stoineff

Забрана за снимане с телефони и таблети на Олимпиадата в Сочи

Забрана за снимане с телефони и таблети на Олимпиадата в Сочи

За зимните Олимпийските игри в Сочи организаторите смятат да въведат  „революционна“ забрана относно журналистическото отразяване на голямото спортно събитие догодина.


Мярката, която се очаква да се въведе е наказването с лишаване от акредитеция на  всеки журналист, който снима с мобилно устройство. Забраната ще важи  за правенето на снимки и фотографии, както на спортното събитие, така и на зрителите по трибуните.

Организаторите на Сочи 2014 информират, че са забранени всички видове снимки с всякакви мобилни устройства, в това число и таблети.


На журналистите ще бъде разрешено да снимат само с професионална апаратура, при това от хора, които са с баджове и акредитации с надпис „фото“ или/и „видео“.

Забраната не важи за зрителите на спортните събития. Въпреки това, няма да им бъде позволено да правят снимки и видео с професионални или полупрофесионална техника.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спортни новини 1751278734807766405

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item