stoineff

3 момчета загинаха в адска катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив



В свирепа катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик загинаха три млади момчета. При удара на "Ауди" в ТИР главите на две от загиналите три момчета са били отрязани.

 Обезглавени са били шофьорът и момчето, което се е возило на предната седалка.

Техен приятел от село Росен, който е пътувал отзад в колата е починал в болница. Назначена е авто-техническа експертиза, която ще установи с колко километра в час се е движил лекият автомобил и имал ли е възможност водачът на тежковоза да види задаващата се кола.

За сега е установено, че тирът е спрял на знак стоп, а след като е потеглил да пресича кръстовището е карал с ниска скорост, около 20-30 километра в час. Предполага се, че аудито се е движило с висока скорост, защото е минало под камиона и е излетяло на сто метра. Чака се експертизата, която ще бъде изготвена до дни.

Иван Атанасов е от 23-годишните момчета, които загинаха при адската катастрофа тази нощ на пътя Пловдив-Пазарджик, е бил запален спортист.


Почти всеки уикенд младежът се е прибирал в родното си село Росен, където е помагал на възрастните си баба и дядо и е играел футбол на селското игрище. Това разказа пред БЛИЦ кметът на Росен Васил Рангелов.

Управникът на почерненото село за последно също ритал топката с момчето преди няколко седмици. После го видял, че помага на вуйчо си да садят дръвчета. Миналата събота и неделя Иван пак беше тук, видях го с приятелите му да играе, не съм предполагал, че такава трагедия ще сполети този хубав и благороден младеж, каза разстроен управникът на Росен.

Той съобщи още, че Иван и семейството му живели в Росен, докато момчето било на 6 години. После майката и бащата-Атанас и Дорета, взели Иван и с 1 година по-големия му брат и се преселили в Пазарджик. Бащата бил опериран в гръбнака и бил инвалид от няколко години, майката работи в областния град.

Иван работел като барман в пазарджишко заведение. Трагедия, в селото сме потресени, не можем да повярваме на случилото се. Все още го виждаме тук, весел, жизнерадостен, отзивчив, идваше с приятелката си често.


Беше любезен и добродушен. Сега го чака ковчег, хората в селото не спират да плачат от както научихме за този кървав инцидент, сподели още Васил Рангелов.

Още по темата: Юридическа защита на пострадали при катастрофи

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 620212901569081210

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item