stoineff

Излязоха на яве подробности за невероятни жестокости и извращения в бургаско село

Изродите от село Маринка област Бургас  – 54-годишният Георги Гочев и циганката

Изродите от село Маринка област Бургас  – 54-годишният Георги Гочев и циганката, с която живее на семейни начала Стоянка Тодорова, са  изнасилвали непълнолетни момичета, като са се гаврили по жесток начин с тях, ще лежат в затвора, въпреки силната защита.Съдът в Бургас увеличи присъдата и на двамата извратеняци. 


Стоянка и Георги са осъдени на  7 години, а не 5 години затвор, както е решено на първа инстанция, пише местния "Флагман".

Изнасилвача е защитаван от небезизвестния софийски адвокат Марковски и бургаският адвокат Станко Кралев , които пледират невинност.  В същото време в съдебната зала Георги Гочев не оспори фактите по обвинителния акт. Заяви, че има майка инвалид и непълнолетна дъщеря на 5 години, която е болна и за която трябва да се грижи. Съжалява за стореното, бил се поправил вече. Моли да бъде оправдан изцяло.

Жестокостите, прилагани върху 4-те момичета шокираха жителите на едно от най-хубавите бургаски села. Те са описани с пълна подробност в решението на съда.


"К*рво ще задоволяваш мъжа ми!" крещяла циганката на вързаната М.Й., докато й пъхала четката за баня във влагалището. (Имената на жертвите са с инициали от етични съображения).

Сред жертвите било и 14-годишно момиче. Стоянка удряла главата му в парещата печка. През това време Георги прониквал с члена си в ануса и устата й . След това 54-годишният мъж удрял момичето с юмруци, шамари и ритници по тялото. Била заплашвана и с опрян пистолет в слепоочието.

На друга жертва Стоянка вкарала дезодорант във влагалището, както и поилка за птици. През това време изродът Георги продължавал да се възбужда и облекчава.

Една от пострадалите е 14-годишната Д.Я. Станка я удряла със стирка в областта на глезените и с дръжката на нож. „Аз тебе ще те заколя!"„Или ще се съгласиш Георги да те ч*ка в д*пето, или аз ще те затрия с този пън!", викала циганката. Момичетата били изнудвани и за пари. Били плашени с убийство. На едно от тях Георги отправил директни заплахи.

"Чакам те долу 10 мангала, ще избия семейството ти!", крещял по телефона той

. От 14 годишното момиче откраднал и портфейла й със 100 лева в него. Станка принудила друга жертва О.В. да се съблече гола, да вкара четка за тоалетна във влагалището си и да повтаря: „Мъжът ми не ме задоволява, задоволяват ме клиентите". След това циганката й се разкрещяла: „К*рво мръсна, ще те убия, ще ти извадя окото, ще ти отрежа клитора, ще ти отрежа езика!".

Извратенякът Георги Иванов Гочев има и шведско гражданство. Той живеел на семейни начала с ромката Стоянка Тодорова. През периодът 20 февруари – 14 март 2012 година двамата са отвличали жертвите, някои от момичетата са били издърпвани за косите директно от улицата и вкарвани брутално в колата на обвиняемите. В дома на Гочев потърпевшите били завързвани за повече от едно денонощие. Според прокуратурата има най-вероятно и още жертви, които се страхуват да дадат показания
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 8338658505912138649

Публикуване на коментар

  1. 7 години до никъде не стигат. Поне 20 !!

    ОтговорИзтриване
  2. Abe kvi ti 7 godini ? Te kato izlqzat pak she pravqt sashtite prostotii i tozi pat obache nqma da mojete da gi hvanete zashtoto shte sa poumneli , i izobshto nikoi nqma da se obadi i da kaje neshto protiv tqh zashtoto se strahuvat !!! Za takia hora samo DO JIVOTNI prisadi trqbva da ima !!!!!!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item