stoineff

Вигор 300 – начин на употреба и какво съдържа

Мъж и жена

Какво представляват хапчетата за ерекция Вигор 300, кой се нуждае от тяхната употреба и как въздействат върху мъжкия организъм? 

На този въпрос можете да намерите повече информация в ErekciaBG.com
Настоящият материал съдържа детайлна информация за състава на тази уникална билкова виагра и препоръка как да се употребява.

Съдържание на Вигор 300 и характерни свойства на всяка отделна билка


Екстракта от листата на Епимедиум повишава значително притока на кръв към мъжкия полов орган. Това е най-активната съставна част на Вигор 300, защото предизвиква силно сексуално желание. Действа регулиращо на кортизола, когато е повишен вследствие на различни фактори. Нормализира нивото на важния хормон тестостерон в човешкия организъм.

Известната още от дълбока древност китайска билка женшен също присъства в хапчетата за ерекция Вигор 300. Тя има способността да подмладява тялото на човека и да го зарежда със силна енергия. По този начин се преодолява физическата умора и се тушира усещането за изтощение, а това повишава издръжливостта. Женшен спомага за засилване ефекта на азотния оксид. Той също така намалява значително тревожността и риска от преждевременна еякулация.

Вигор 300 съдържа и билката Родиола Розеа, известна под името Златен корен, която притежава свойствата на адаптоген - вещество, което помага на тялото да се нагоди към стреса и намалява негативните странични ефекти от него. Тази съставка има силно антиоксидантно действие и чрез него прочиства човешкия организъм от вредни токсини и свободни радикали, които са опасни за здравето и състаряват кожата.

Плодовете на лиция са много богати на аминокиселини, бета каротин, витамини С, В1, В2, В6, Е и микроминерали. Те също са прибавени в състава на Вигор 300 и са известни благодарение на традиционната китайска медицина, която от векове ги ползва като ободряващо и тонизиращо средство за важни органи на човешкото тяло като черен дроб и бъбреци. Тази билка отстранява различни проблеми на сексуалната система на мъжа и освен това притежава много други лечебни свойства - подобрява зрението, сваля кръвното налягане и понижава холестерола. Плодовете на лиция помагат за лечение на диабет и туберкулоза и потискат болките в стомаха, гърба и краката.

Още една съставка, която се грижи за засилване на производството на хормона тестостерон е така наречената билка Бабини зъби. Нейната задача в таблетките за секс Вигор 300 е най-общо казано да стимулира половата система при силния пол. Това се случва чрез синтезиране в човешкия организъм на по-голямо количество лутеинизиращ хормон, благодарение на който се повишава секрецията на тестостерон. Последното води до увеличаване на силата и мускулния растеж на мъжа, а допълнителна екстра е, че се удължава времетраенето на ерекцията.

Начин на употреба


Вигор 300 се продава в специални опаковки, в които има 10 таблетки за секс. За да е пълен ефекта от хапчето, то трябва да се приеме поне 15-30 минути преди започване на същинския сексуален контакт. Най-подходящо е да се изпие с чаша чиста хладка вода, защото различните газирани напитки, бирата и шампанското имат стесняващо действие върху кръвоносните съдове. Функцията на таблетките за секс Вигор 300 е точно обратната - чрез разширяването на кръвните пътища да насочва достатъчно кръв към мъжкия член. Не трябва да се прекалява и с алкохола, но около 100 грама не са пречка. От съществено значение за доброто усвояване на хапчето за ерекция Вигор 300 е то да се вземе на гладен стомах, което значи поне два часа след хранене. Действието на една таблетка продължава между 48 и 72 часа, в зависимост от личното тегло и спецификата на метаболизма на човека. За целта се пие най-много по едно хапче Вигор 300 на 3 дни, за да се избегне предозиране.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Онлайн бизнес 4679054922460705948

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item