stoineff

Александър Кънев вероятно е стрелял при самоотбрана

Александър Кънев от Велико Търново


 Александър Кънев, който е военнослужещ от Велико Търново първо гръмнал в главата 38-годишния Тихомир, а няколко секунди по късно прострелял и себе си в слепоочието, бил нападнат от петима души. 

От полицията и прокуратурата отново запазиха мълчание по случая, оправдавайки се с течащото разследване.

Според "Монитор" военният е извадил оръжието си, за да спаси живота и здравето си. По-рано същата вечер компаниите, в които били двамата ранени мъже, се засекли в заведение и между тях възникнал конфликт. След това случайно или нарочно последвало второ засичане на улицата. По-вероятно е обаче компанията на Тихомир да е причакала с автомобил военния и хората му на близкия паркинг.

Доказателство за това е изчезналата с мръсна газ след стрелбата от паркинга нагоре по улицата все още неоткрита кола. Според източници на "Монитор" мъжете от компанията на Тихомир първи се нахвърлили върху военния и приятелите му. Александър няколко пъти предупредил, че носи оръжие в себе си и ще стреля. За да ги сплаши, дори стрелял във въздуха.

Нападателите обаче не се изплашили и в един момент 4-5 човека изведнъж едновременно се нахвърлили върху Александър. Тогава, за да спаси живота си, той произвел няколко изстрела, единият от които попаднал в главата на Тихомир. След като разбрал какво е станало, служителят от Българската армия насочил оръжието към главата си и отново натиснал спусъка. Александър и Тихомир вчера продължаваха да бъдат в кома и с опасност за живота.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 4623477496608027474

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item