stoineff

9 загинаха в самолетна катастрофа

9 загинаха в самолетна катастрофа


Девет души загинаха при катастрофа на самолет „Ан-12” в близост до руския град Иркутск, предава Интерфакс, позовавайки се на източник от службата за извънредни ситуации.


Според новите данни на властите на борда на самолета са се намирали девет души, които са загинали при падането на машината.

Техническа неизправност може да е причина за катастрофата на транспортния самолет „Антонов-12”, който се разби днес край град Иркутск, предаде Интерфакс, позовавайки се на източник от руската авиационна индустрия.

Според него самолетът е бил пилотиран от опитен екипаж, който често е извършвал полети по маршрута Новосибирск-Иркутск, по който е летял и разбилият се самолет. Той подчерта, че метеорологичните условия в момента на катастрофата са били добри.
Самолетът е паднал върху два склада на военно поделение край град Иркутск, но горивото му не се е възпламенило. Машината е извършвала полет от завод за самолети в Новосибирск до завод в Иркутск.



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 2592189777218002572

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item