stoineff

Николета Лозанова публикува своя снимка с Балотели

Балотели и Лозанова

"CR7 вече не е на мода...смених Роналдо с Балотели, но оставам вярна на Валери Божинов", написа Николета Лозанова във Фейсбук профила си.

Снимката, която най - вероятно е манипулирана с Фотошоп  е качен от  съпругата на Валери Божинов - Николета Лозанова.

В същото време съпругът и  Валери Божинов и Бориса Тютюнджиева имат нещо общо, което съвсем скоро може да обвърже ежедневието им, и двамата да заживеят под един покрив. Говори се, че както спортистът, така й чаровната моделка щели да се включат в следващия сезон на риалити формата „Къртицата“.

Бориса Тютюнджиева

Двамата били сред най-високоплатените звезди, които щели да вземат участие в предаването, а за Божинов дори се твърди, че е изявил претенция за сума от 100 хиляди лева, твърди "Блясък". Феновете на „най-мащабната продукция“ отсега са сигурни, че ако точно Валери и Бориса наистина заемат местата си в шоуто, то със сигурност ще стане много интересно. Фактът, че моделката отскоро е сама, а Божинов с разклатен брачен живот, ги навежда на тази мисъл.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 6104134466820212657

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item