stoineff

bul-mamma vs bg-mamma

bg-mama-vs-bg-bul-mama


Форум "БГ мама" се разтърси от скандали. Дали ще загине един от най - старите и големи клюкарници в България? Както всички мъже са наясно, когато има повече от една жена на едно място кавгата е неизбежна.. 

След редизайн (нова визия) на форума, мамите започват да се бунтуват. Доста от потребителките, започват да пишат пишат коментари, в които да изразяват несъгласия с цялостната политика, а модераторите ги цензурират и трият. Цензурата и невслушването в потребителките, естествено води до отлив и създаването на алтернативен форум bul-mamma.

Той стартира в началото на януари от група недоволни от досегашните правила и променената визия на "БГ Мама" жени. 


Разбира се от разцеплението ще има много нови загубили и печеливши. От една страна новия домейн (име на форума) не е trusted (стар и престижен, познат на търсачките), а от друга в bg-mamma няма активни потребители, които да създават качествено, полезно за другите потребители съдържание.

 В най - големия ИТ Форум в България "Предприемач" вече точат зъби да "дръпнат" от потребителите и трафика и да се възползват от скандала, като запълнят вакума, който неминуемо ще предизвика разцеплението. Знаете, че природата празни пространства не търпи и това съвсем скоро ще бъде факт.

Мамите доста надменно твърдят, че това е невъзможно, но ... времето ще покаже правотата на думите ми.

"Алтернативата" (името на новия форум за майки), вече успя да направи разместване в ИТ пазара в България, а е въпрос на време да се разбере от всички играчи на него. Истината е, че каквото и да се случи от днес нататък грешките направени от админстраторите на "стария" форум  bg -mamma, са непоправими и ще струват много на собствениците.

Към момента на писането на тази статия в Алтернативата (bul-mamma) има 368 Гости, 261 Регистрирани - Потребители, като това  вероятно са едни от най - активните потребителки на bg-mamma, тези, които на практика създаваха съдържанието - най - ценния ресурс на един форум... Изводите може да си ги направи сам всеки. Риба се лови в мътна вода така, че сега е момента не се колебайте!

И вместо край един цитат:
Според мен бгмама са изтървали основните си потребителки. Все пак ядрото на един форум са има няма 5 процента от всички регистрирани, както е и тук всъщност. Това обяснява и бързото разрастване на новия форум. По тая причина си мисля, че собствениците са изтървали коня у ряката и ако не вземат спешни мерки ще се закопаят яко. Обаче си мисля, че няма да вземат никакви мерки, защото явно страдат от синдрома "аз съм много голям" и ще ще засилят още контрола, с което ще влошат нещата. Ама пада им се, никой не им е виновен. Дано ги приключат по-бързо, че много ги мразим тея алчните, дето си мислят, че всичко дето фърчи се яде.



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Онлайн бизнес 1748884902149340946

Публикуване на коментар

  1. Любопитно ми беше е кога е създаден домейна ... преди 1 месец и 10 дни. После яка реклама, пропаганда и агитация и недоволните се отцепват "внезапно"....
    Наистина ли някой вярва, че новият форум ще е без цензура и без реклами :-D как ще се справят с трафика? как ще си плащат хостинга.... ? Днес форумът не работеше brw ...

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item