stoineff

Сексуални извращения и алкохол, завършили с гей убийство в българско село


Цялото село Кочан знаеше за сексуалната връзка между Дафин и Алиш, но всички си мълчаха от страх да не бъдат пребити.

 Това заяви в свидетелските си показания ресторантьорът Дамян Искренов, който пръв беше разпитан на делото в Окръжен съд - Благоевград срещу 52-годишния Дафин Назиров, обвинен за убийството на 38-годишния Алиш Шакиров.
„Алиш беше кръгъл сирак и идваше често в моя ресторант „Белите брези“. Сядаше на крайната маса до вратата, аз го отделях, защото беше нечистоплътен. Но беше скромен, с никого не се караше и хората го черпеха с ракия. Клиентите говореха, че Алиш и моят братовчед Дафин правят секс в „Доленското“ и „Плетенското“. Цяло село знаеше, но го пазеха в тайна, за да не станат скандали, тъй като Дафин е буен, особено като пие. Разправяха, че като разбрал, че го одумват заради интимната му връзка с Алиш, се ядосал и казал на Алиш пред хората: „Кажи как ти го...!” Пред мен също имаше такава сцена и той му каза пред всички: „Ела, в тоалетната ще те е...” Тогава никой не се намеси от страх, а същата вечер Дафин наби Алиш пред вратата на ресторанта и аз бърсах кръвта. Оттогава му забраних да идва в заведението.

Алиш споделяше пред цялото заведение, че го изнасилва, и аз дори го посъветвах: „Алишка, кажи на полицая”, а той каза: „Страх ме, че ще ме убие“. Вечер се прибираше с мен, защото се притесняваше, че Дафин ще му направи засада. Не го качвах в колата, защото се напикаваше. Карах бавно и той вървеше пред мен или след мен. В нощта преди да бъде убит стоя в заведението до късно, помогна ми да прибера детските клатушки и си е тръгнал. На сутринта разбрах, че е убит”, разказа собственикът на ресторант „Белите брези“ Дамян Искренов, съобщава Struma.bg.

Алиш Шакиров е открит в безпомощно състояние на 16 декември 2012 г. след полунощ от Асан Спахиев край къщата му на ул. „Пролет“ в село Кочан. Жена му чула шум, той излязъл навън, за да види какво става, и когато намерил Алиш, той издъхнал в ръцете му. Два дена по-късно разследващите извършили претърсване в къщата и колата на Дафин Назиров, иззели дрехи за експертизи и впоследствие той е обвинен за предумишлено убийство. Според обвинението мотивът му да убие Алиш е отмъщение заради това, че разказвал на всеослушание за интимната им връзка.

Вечерта преди фаталния инцидент Дафин е обиколил няколко заведения в селото. В бар „Кошарите“ играл карти и пил, после отишъл в бар „При Фреди“, след това тръгнал към механа „Чинарите“, която била затворена. Според разследващите късно вечерта срещнал Алиш в района на джамията и почнал да го налага с ритници и юмруци, след което го завлякъл край къщите на ул. „Пролет“, стиснал го за гушата, продължил да го удря и накрая го зарязал.


Алиш Шакиров е починал мъчително в резултат на загуба на кръв и дихателна недостатъчност, причинени от комбинирана гръдна и коремна травма. При аутопсията на трупа са открити множество вътрешни кръвоизливи, далакът и стомашната му жлеза били скъсани, имало и счупени ребра. Съдържанието на алкохол било 3,70 промила. Това е заключението на съдебния медик д-р Яни Златин. Дафин Назиров също е подложен на експертиза, която показала, че е психически добре и няма сексуални отклонения. Той обаче бил агресивен, отмъстителен и злопаматен, като това се проявявало най-вече след употреба на алкохол.

„Дафин Назиров е изверг, той ме изнасили, докато пасях овцете”, каза вчера Ислям Кейналиев, който е един от четиримата мъже от село Кочан, които разкриват, че били сексуално насилвани от Дафин. Вчера той беше объркал делото за блудство, което е насрочено за февруари в Гоцеделчевския районен съд, и беше дошъл на делото в Окръжен съд - Благоевград.

Дафин Назиров е безработен, има три дъщери, две от които са в чужбина. Вчера той упорито криеше лицето си и не позволи да бъде сниман, даже заплаши с полиция.

„Той плаши, че ако свидетелствам, ще ме убие. Не смея да си покажа носа навън, защото той е под парична гаранция”, каза Ислям Кейналиев.С
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 6919143158407731086

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item