stoineff

Кой е Ваньо Алексиев?

Кой е Ваньо Алексиев?

Уникално черно Ламборгини Авентадор на стойност 450 хиляди евро паркира редовно пред столичния хотел "Маринела", известен още като Японския. Който има търпение да изчака и да види кой е собственикът, установява, че в него се качва средно висок мъж, облечен в изискан скъп костюм. Той се придвижва, заобиколен поне от петима охранители. Всичките момчета са яки, еднакво високи, със сходно телосложение и в черни дрехи.Собственикът на впечатляващата кола е един от най-известните в публичното пространство мъже. Казва се Ваньо Алексиев и е собственик на голямата транспортна компания "Биомет" и на най-голямата спедиторска фирма в България, пише столичен всекидневник.


Освен топ модела на Ламборгини той притежава още 2 уникални автомобила "Ролс-Ройс". Ламборгинито му често се ескортирало от черно БМВ Х5, също пълно с охранители.

Ваньо Алексиев е собственик и управител на "Биомет" от 1991 г., създава я веднага след като завършва. Компанията е един от най-големите български превозвачи и извършва почти всички видове транспорт – пътнически, товарен, международен, както и специализиран с хладилни камиони. Сред по-големите клиенти на "Биомет" са "Кауфланд", "Пени маркет", "Шел" и "ОМВ". Алексиев е завършил "Електронна техника" в Техническия университет в София, след което е специализирал "Международни икономически отношения".


Управителят на „Биомет" е 13-ият „Мистър Икономика".

Инж. Ваньо Алексиев печели приза в категорията за цялостен принос в развитието на българската икономика в спор с шефа на АЕЦ „Козлодуй" Иван Генов и проф. д. ик.н. Гарабед Минасан от Икономическия институт на БАН.


related

новини бг 1910993007799551801

Публикуване на коментар

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Следвайте ни в Google+

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item