stoineff

Всеки човек има майка, дори Ахмед Доган - интервю на Миролюба Бенатова

Снимка ма малкия Ахмед Доган - интервю
Ако сега дойде, ще го прегърна, ще го целуна, какво да му кажа... Колкото и да е голям, на майка си е дете", каза още Демире. Снимка ма малкия Ахмед Доган и сестра му.

Много беше трудно, даже припаднах, когато ми казаха, че са стреляли по Ахмед. Като свърши всичко, ми казаха. Аз знаех, че ще има конференция, но бях забравила. Не мога да го изтрия още от главата си, пред очите ми е...",

 каза майката на Ахмед Доган - Демире, пред камерата на Миролюба Бенатова. Откъс от първото телевизионно интервю на майката на Сокола беше излъчен в предаването "Здравей, България" по Нова тв.

Бенатова разказа, че е отишла на късмет в село Дръндар, когато научила, че ще бъде правен курбан на годишнината от атентата. "Очаквах, че и Доган ще бъде там, но го нямаше", каза Бенатова.

"От 3-4 години не е идвал. За една майка е тъжно. Аз имам и дъщери, но неговото място е по-друго, на големия син. Ако сега дойде, ще го прегърна, ще го целуна, какво да му кажа... Колкото и да е голям, на майка си е дете", каза още Демире.

"Всеки човек има майка, дори Ахмед Доган", анонсира цялото интервю Бенатова, което ще бъде излъчено утре в "ДикOFF". Пред Ани Цолова и Виктор Николаев журналистката заяви, че е много благодарна на Демире, която й позволила да присъства на женската молитва и дори да снима.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 5270334381919268863

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item