stoineff

Велосипедист уби с един удар в главата гражданин (Видео 18+)



С един единствен и непровокиран удар бе сложен край на един живот. 

40-годишният Андрю Янг плати най-голямата цена за това, че бе добър гражданин и се скара на велосипедист, който кара по тротоара. Приятелят на велосипедиста, осъждан крадец, го удря и убива. Убиецът сега може да лежи само две години зад решетките.

Майката на Янг каза вчера, че присъдата е абсолютна „подигравка“. Шокиращият инцидент е станал на натоварена улица в Борнмът, когато Янг е направил забележка на Виктор Ибитойе, че кара по тротоара и това е опасно.

Когато разговорът между двамата приключил Люис Джил удря изненадващо Янг. На шокиращи кадри, направени от камера за наблюдение, се вижда как болният от Синдрома на Аспергер Янг се свлича на земята и си удря главата в асфалта. Междувременно Джил спокойно се отдалечава.

Очевидци се притичват на помощ на Янг, но той почива на следващия ден в болница.

Вчера 20-годишния Джил се призна за виновен по обвинение в непредумишлено убийство и бе осъден на четири години лишаване от свобода. Съдията обясни малката присъда с това, че Джил просто е искал да нарани Янг, а не да го убие.

Джил се намира в ареста вече две години и при добро поведение той може да се окаже на свобода след по-малко от още две години.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Lady 4537113561210017335

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item