stoineff

Жестоко убийство на милиционер в Киев (Видео 18+)



Последни новини. Киев. Ужасно видео, в което протестиращи убиват полицай, заснето от камерите, които предават на живо от Киев се разпространи мълниеносно в интернет. 

От кадрите се вижда как протестиращите убиват украински милиционер с удари в главата. Униформеният, който очевидно е загубил шлема си в уличната схватката, е облян в кръв. Той успява да се измъкне от ръцете на протестиращите и хуква, но след няколко метра се просва безжизнен на земята.

До жертвата приближава забраден човек от шествието, навежда се и го оглежда, след което го хваща и го повлича като животно на заколение навътре в тълпата. Полицията опитва да си върне територията, но е отблъсната.

По неофициална информация жертвите в кървавите сблъсъци до момента са общо 25, между тях и полицаи. Информациите се разминават, според едни са загинали 9 униформени, според други - 7, някои твърдят, че са трима.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 6185225878786050087

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item