stoineff

Баща е убил детето си по свиреп начин


В Нигерия баща е арестуван за това, че е сложил катинар на устата на сина си, за да го накара да спре да вика, докато той го е пребивал до смърт. 30-годишния Крис Елвис, както се съобщава, е обвинил 4-годипния Годрич в това, че е „дете на злото“ и на него се дължи лошия му късмет през последните години.

Охранителят първо пребил сина си, след това горил тялото му с нажежен ръжен и най-накрая сложил тялото му в пластмасов бидон. Майката на детето се обадила в полицията, когато се върнала от пазара и разбрала за ужасната смърт на сина си.

По време на ареста си Елвис се опита да се изкара психично болен, но властите заявиха, че той няма проблеми с разсъдъка, съобщава International Business Times. В момента той се намира в ареста и срещу него е повдигнато обвинение в убийство.

„Вие, Крис Елвис на 10 февруари 2014 г., около 17:00 часа в Лагос сте убили незаконно Годрич Елвис, на 4-годишна възраст, използвайки нажежен ръжен, с който сте горили тялото му. След това това сте го сложили в пластмасов бидон, който сте заключили с катинар. Така вие сте извършили престъпление“, се казва в обвинителния акт.

Инцидентът е станал в район Мейран на Лагос.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Lady 1947899505557435269

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item