stoineff

Селските пръчки във Видин във Facebook



Видин е под здрава онлайн треска. Осневен виновник за стреса е, че момичетата от цял Видин са категоризирани и събрани в три Facebook страници, които са наречени "Видински момичета", "Селските пръчки във Видин",  "Селските пръчки на Видин 2.0".


Явно е, че всичко започва със създаването на първата страница : "Видински момичета", а след набирането и на популярност са създадени и следващите две.  Тъй като страниците нарушават очевидно доста личното пространство, а и са в разраз с българското законодателство са изтрити.

ХАШТАГ-BG цитира експерти, които са потвърдили, че такива форми натиск върху млади хора в мрежата, когато идват от анонимен източник, могат да бъдат много травмиращи.


Според правилата на Фейсбук всеки има право да разполага със снимките, текстовете и въобще данните, които сте качили в социалната мрежа, ако сте ползвали настройката “Публично”.

Друг е въпросът, когато качените снимки са на непълнолетни момичета и деца, което по смисъла на българските закони е разпространение на порнография.

Въпросът продължава да се дискутира тъй като голяма част от снимките са качени напълно доброволно в мрежата, но за други не е ясно как са попаднали в страницата. Ето и един коментар от групата:

К'ва мастия, к'ви курви? Момичето е пратило на момчето, с което преди е било снимка по бански!? Доверила му се е, не я е качвала ТЯ във фейса. Това изобщо не е курвалък според мен, защото съм сигурна, че едно 99% от момичетата са пращали подобни (че и по-разголени) снимки на приятелите си. Това, че той е боклук и от чувство за малоценност я е пратил на тоя и оня, е отделен въпрос. Ако го погледнете от различни гледни точки и се позамислите, ще стигнете до моите изводи: момчето, разпространило снимката е тъп, дебилен и комплексиран олигофрен, а момичето е твърде доверчиво и съвсем не курва ( и има ЯКО тяло) . (:

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2456705749540340716

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item