stoineff

Росен Петров спаси живота на дете ударено на пешеходна пътека

Росен Петров спаси живота на дете ударено на пешеходна

Дете е ударено от автомобил на пешеходна пътека и е било спасено от тв водещия Росен Петров, Съобщава агенция БЛИЦ.

 Детето е със съмнения за фрактура пише още агенцията позовавайки се на свои източници в "Пирогов" . Детето най - вероятно ще остане позд наблюдение поне 24 часа в болницата, докато докторите не бъдат сигурни 100 %, че състоянието му позволява домашно лечение.

В интервю за БЛИЦ Росен Петров казва :
"По стечение на обстоятелствата се оказах на мястото на инцидента. От удара жената излетя близо два метра във въздуха. Шофьорът, който ги блъсна, реагира добре. Човекът спря и поиска да ги качи в колата си. Но жената се уплаши да седне при него, при което аз я взех с детето й в моя автомобил. После ги закарах в травматологията на "Пирогов". Не се чувствам герой. Просто направих това, което трябваше. Важното е, че жената и детето са невредими"

Шофьорът, причинил катастрофата, също бил в шок от случилото се. Той, заедно с цялата си рода, също чакал в болницата да научи за състоянието на 31-годишната майка и детето, което след месец ще навърши 3 годинки.

Росен Петров е взел документите на шофьора, мъж на видима възраст около 40-50 г., и ги предал на дежурния полицай в “Пирогов”.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 2804351465515855576

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item