stoineff

Шарлот Доусън е открита мъртва!

rip charlotte dawson
Charlotte Dawson

Телевизионната звезда Шарлот Доусън (Charlotte Dawson) е намерена мъртва в апартамента си в Сидни, Австралия, съобщи Би Би Си.

 Тялото на родената в Нова Зеландия Доусън (47 г.) е открито в събота сутринта. Представител на полицията е съобщил, че няма подозрителни обстоятелства около смъртта й.

Бившият модел в австралийското шоу Next Top Model е диагностицирана с депресия и през 2012 г. и е приета в болница, след серия от ужасяващи онлайн съобщения, подтикващи я към самоубийство.

Charlotte Dawson-RIP

Доусън се оттегля от шоубизнеса през 2013 година. Холивудският актьор, новозеландецът Ръсел Кроу, е сред звездите, които отдадоха почит към Доусън със съобщения в Туитър. Новозеландският премиер Джон Кей заяви че е шокиран и съсипан от тази тъжна новина.

Причината за смъртта на Доусън още не е установена категорично. Деня в който е открита мъртва,е трябвало апартаментът и да бъде продаден на търг. Звездата вземала заеми, за да може да си плаща наема от $1200 на седмица, но през последните два месеца останала без никакви пари. През последните три месеца Шарлот Доусън е изпаднала в депресия, след като нейният личен агент заяви, че отказва да я представлява и тя трябва да си намери нов агент, тъй като брандът "Шарлот Доусън" вече не се продавал добре. "Какъв бранд? Каква продажба? Какъв рейтинг - та аз съм живо човешко същество, аз също имам възходи и падения в живота! Защо трябва да ме третират като стока и марка продукт на нечий мениджмънт!?" - написа Шарлот Доусън в Instagram в началото на изминалата седмица.

През последните две години самата Шарлот страдала от остра депресия и страдала от чести пристъпи на паника, заради които няколко пъти е лекувана в клиника.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Lady 8651714783803863236

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item