stoineff

Подполковник Анатолий Първанов е единият от загиналите във верижната катастрофа на Тракия днес

Подполковник Първанов


Последни новини. Подполковник Анатолий Първанов, шеф на полигона "Корен" е едната от жертвите при катастрофата на магистрала "Тракия", съобщава БЛИЦ. 


Според изданието информацията е потвърдена и от Министерството на отбраната, където подготвят съболезнователен адрес до близките на военния. 51-годишният подполковник Първанов е загинал с личния си автомобил Рено.

Подполковникът е завършил ШЗО „Христо Ботев” в Плевен. Служил е една година в Гранични войски. След това завършва ВНВУ „Васил Левски” във Велико Търново и години по-късно – Военна академия „Георги Ст. Раковски” в София. Две години е командир на взвод в оперативен учебен комплекс „Чаралица”.

Служи във формированията в Сливница от командир на взвод до командир на батальон. Три години е в 12-и полк в Елхово. После е назначен за старши помощник-началник на оперативен отдел в щаба на обединението в Пловдив. Става последователно началник на отделение „Бойна подготовка” и началник на отделение „Оперативно” на бригадата в Казанлък.
 И отново в Плевен. А оттам заминава за командир на учебен полигон „Корен”

related

Пловдив 618023964209491697

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item