stoineff

Убитото момче в Плевен опитало да защити гаджето сиДребна свада и заяждане са отнели живота на 19-годишния Мишел Коцев, който бе брутално убит с нож в сърцето в Плевен на 29 март.

 Всичко станало заради обиди към гаджето на Мишел от страна на нападателя и компанията му, съобщава "Офнюз".
В събота следобед Мишел се разхождал със своята приятелка в плевенския квартал "Дружба". Там той е срещнал М. - неговият убиец, който бил и с други двама свои приятели. 17-годишният М. е започнал да обижда приятелката на Мишел, който не останал длъжен и отвърнал на нападките. Тогава М. извадил нож и смъртностно наръгал Мишел в сърцето.

Двамата младежи са се познавали преди инцидента, но не са имали сериозни пререкания. М. е избягал от местопрестъплението, но е бил издаден от свои приятели и задържан малко по-късно от полицията. При обиска е открит и ножът, с който е извършено престъплението. Във Фейсбук вече текат и закани за саморазправа срещу 17-годишния убиец, който в момента е задържан.

related

Регионални 6604241948149121410

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item