stoineff

5 години затвор за дрогирания и пиян британец който уби българка при катастрофа в Лондон


На 16 февруари миналата година, работещият за компания по поддръжка на жилища, 26-годишен Томас Лий, загуби контрол върху управляваният от него автомобил, докато караше с 50 мили, при забравителен знак от 30 мили в час.

 Той блъска Кремена Мерсинкова и нейния съпруг Пламен, които се прибирали вкъщи в ранните часове на деня. Кремена почива на място, а Пламен е откаран в болница с тежки контузии. При направената проверка от полицията беше установено, че Лий е употребил алкохол над допустимата граница и е взимал кокаин и мефедрон.

След повече от година съдът в Кройдън постанови затворническа присъда от 5 години и 7 месеца за Лий, който се призна за виновен.

Кремена и Пламен са собственици на фирма за почистване и в трагичното утро са се връщали от нощна смяна в университетската болница в Кройдън. Двойката има две дъщери, по-голямата от които е в България.

Детектив Мик Уулард, водил разследването, заяви: Това е трагична загуба на съпруга и майка на две дъщери. Лий е употребил алкохол и наркотици преди да шофира. Сигурен съм, че той съжалява за действията си и се покайва, но това е ясно послание, че хора могат да загиват, когато се кара под влияние на алкохол и наркотици.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

при ПТП 4488629474078957230

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item