stoineff

Някои от най - фрапиращите facebook изневери в България



Жена ми по цял ден чука на компютъра, напълно е занемарила съпружеските си задължения, оплакал се мъж от Ботевград в мотивите си за развод, пише "Телеграф".

 Ревнивец от Хасково пък спипал половинката си да кръшка с приятел във Фейсбук, а бизнесмен от Пазарджик разтурил 30-годишния си брак заради младо гадже в социалната мрежа.

Интернет се настани трайно в съпружеските отношения и все по-често става причина за краха им, разказват бракоразводни адвокати пред "Телеграф". Според тях през последните 2-3 години има бум на разделите, в които е замесен Фейсбук.

Наскоро семейство то Смядово, с 11-годишен брак зад гърба си, се разпаднало точно заради социалната мрежа. Районният съд във Велики Преслав признал брака на Владимир и Даниела за непоправимо разстроен, а с вината за това натоварил съпругата.


Владимир и Даниела живеели щастливо, имали две деца. Проблемите започнали през март 2013 г., когато Даниела открила Фейсбук и напълно загубила интерес към съпружеските и родителските си задължения. Това продължило до юли 2013, когато внезапно си събрала багажа и изчезнала. Два дни по-късно просто се обадила, за да каже, че няма да се върне, защото е намерила нов мъж в Добричко. Във Фейсбук се появили снимки, на които тя се прегръща с новата си любов. Съдът присъдил двете деца на бившия й съпруг.

Хасковлийка пък изминала 300 км, за да сложи рога на мъжа си с гадже, което забърсала в нета. Това разбрал ревнивият й съпруг, след като разбил паролата й във Фейсбук. Мъжът открил, че половинката му пътувала чак до Варна за среща с интернет ухажор. 41-годишната съпруга и майка на две деца не само че не отрекла, но заявила, че ще продължи извънбрачните си отношения. Съпругът обаче сложил точка на брака им.

related

новини бг 9140821576716130997

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item