stoineff

Лудогорец си тръгва с гордо вдигната глава от турнира Лига Европа

Това трябваше да е репортаж от Валенсия на кореспондента на "Интервю" Мира, която води рубриката "Задочни репортажи от Испания".


Трябваше да пише за това как българите, които работят здраво зад граница се радват на успехите на "Лудогорец" Разград.

За жалост Мира няма възможност сега да пусне  статията си, но ни изпрати снимки от мача. На българската агитка на мача не е било позволено да вкара на стадиона огромно знаме, което с гордост и чест са направили сами, далеч от Родината. Ето и малко снимки от "Местая":







Лудогорец изигра добър мач, в който бе равностоен на своя съперник. Все пак голямата класа на играчите на „прилепите“ си каза думата и те успяха да постигнат минимален успех след попадение на Пако Алкасер през втората част.


Играчите на Стойчо Стоев обаче заслужено бяха изпратени с бурни аплодисменти от българските привърженици по трибуните, тъй като постигнаха невероятни успехи в Лига Европа. Походът на Лудогорец тръгна от квалификациите на Шампионската лига, където бяха отстранени Слован Братислава и Партизан преди Базел да се окаже непосилно препятствие пред тима от Разград. В груповата фаза на Лига Европа Лудогорец завърши на първо място, побеждавайки отбори като ПСВ Айндховен, Динамо Загреб и Черноморец Одеса, за да се стигне до великолепното отстраняване на Лацио.



related

Спорт 1501417545276511312

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item