stoineff

Стефан Данаилов пребори левкемията


Стефан Данаилов е здрав. Това съобщи самият той от Париж, където вчера приключиха контролните му прегледи, пише "Преса". 

И петскенерът, и щателните пълни изследвания, включително и проби от костен мозък, паказали, че Ламбо е преборил коварната болест.

Заедно с него е и проф. Георги Михайлов, национален консултант по хематология, който го лекува в София. Френските лекари са похвалили българския екип за грижите и са подчертали, че Данаилов е в много добра емисия.

Стефан Данаилов звучеше много бодро по телефона, вчера изпрати поздрави на всички, които са проявили интерес към неговото здраве и благодари за обичта, която са му засвидетелствали.


След като през есента му бе открит лимфом, Стефан Данаилов се подложи на четири вливания, които понесе леко, и беше впечтален от уменията на нашите лекари.

Заради грипната епидемия те ограничиха контактите му. Ламбо спря да ходи в парламента, прекъсна и уроците си в НАТФИЗ. Единствената му публична изява бе на конгреса на БСП.

Продължи да се снима във "Фамилията, но целият екип работеше с маски. Очакваше се косата му да опада и беше подготвен такъв сценарий във фабулата на филма. Ламбо обаче понесе химиотерапията без никакви физически промени.

related

новини бг 5779147983474038723

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item