stoineff

За нещата които ме правят щастлив (игра)

Леле, прибирам се от фитнес и гледам Ивако (много мой приятел, с як блог за нещата - "Утопия") ме вкарал в някаква игра.

Веднага си помислих, абе брат, кой ти дава днес безплатни линкове и прави безплатна реклама?!

Ама хайде да не го разочаровам, ще се включа силно. Трябва да напиша шест малки неща, които ме карат да се чувствам щастлив.

И да предизвикам още шест човека да направят същото. И задължително е линк към първоначалника на идеята Бу и нейното царство цъкни тук (страхотна идея от 2009 г. до днес още събира линкове, към блога и)

Направо ме е яд, че толкова малко хора мога предизвикам в тази игра!

Започвам с моите шест неща.




1. Семейството ми. Ама, всеки ден! Не е клише, а наистина. Ще ви прикача няколко файла, за да разберете защо. Няма смисъл да ви обяснявам как научих големия да кара колело без спомагателни гуми, или за моментите, в които се родиха. Нито пък, за това, че всеки ден се прибирам от работа вкъщи с удоволствие. Няма да ги включвам, защото много бързо ще ми свършат шестте неща. И за да е малко нещо - всеки миг с тях.






Това видео го вмъквам, защото Момчил (на клипа), ми даде 0.20 ст. които да му ги инвестирам, а след което със спечеленото да му купя кола

2. Ракията! Как точно успява да ме направи щастлив не мога да кажа. Това обаче е неоспорим факт. Под кодово име "ракията" имам предвид и бирата, хубавото вино, рядко - уиски, коняк, а само в краен случай водка и шампанско.

3. След ракията е салатата. От снощи - Айсберг, домати, лук, гъби и дресинг - малко кетчуп, соев сос, настърган чесън, олио и босилек. (Само в списъка салатата е след ракията, иначе са заедно). Тук се сещайте - от туршия, до круши със синьо сирене и каперси, без да пренебрегваме печените чушки и пържолите. Не мога да опиша точно каква салата обичам, защото не зная какво ще ми предложите за пиене.

4. Ако се върнете на първото изречение ще разберете, че обичам и да тренирам. Обичам адреналиновата доза, която ми дава спорта, състезанието със себе си. Обичам тежките тренировки и прашните зали.

5. Парите. Тук се поколебах. Това нещо малко ли, или не? Все пак в много случаи парите ме правят щастлив, свободен, творчески мислещ и здрав. Мисля, че не е нужно да ви го обяснявам.

6. Водата. Като съм жаден. Като съм мръсен. С махморлук. И като съм на море.

Изпаднал във философски, малки мисли за малките неща, които ме правят щастлив, за миг щях да пропусна да спомена за Световния мир... но това май спада към ГОЛЯМОТО РЕДКО ЩАСТИЕ.


Сега трябва да намеря шестима съмишленици, които да кажат, кое ги прави щастливи.
Започвам:


1. Банко Стоянов от "Предприемач" (според слуховете един от, най - добрите SEO и маркетинг специалисти в България)

2. Марин Тачков - блогър и мой виртуален приятел.

3. Доктор Уотсън (ще оставя в тайна истинското име и подробностите около тази личност)

4. Една "УФСЪ", която познавам отскоро.

5. Константин Бъчваров - защото, чета отскоро създадения му блог, а от 2 години постовете му във ФБ непрекъснато ми излизат на стената.

6. Огнян Младенов, защото има силен G+ акаунт. Защото е и един от най-добрите SEO специалисти в България.

Дори и да сте участвали вече в тази игра, не приемам НЕ, за отговор и чакам с нетърпение да видя резултатите :).




related

Мисли 4075142090422019527

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item