stoineff

18 годишен от Тръстеник се гръмна с пистолет18 годишният Бирхан М. от град Тръстеник по чудо оживя, след като се простреля в гърдите с незаконен газов пистолет през нощта в петък, съобщи плевенската полиция.


Около 2,25 ч тинейджъра излязъл на двора, застанал пред фамилната къща и дръпнал спусъка. Майка му Райка Методиева чула гърмежа и незабавно се обадила на тел. 112.

След спешна операция гръдните хирурзи от университетската болница в Плевен изрязали обгоряла част от левия бял дроб на пострадалия. Той е стабилизиран, но още го лекуват в клиниката, пише "24 часа".

"Дотегна ми да живея", казал пред майка си тийнейджърът преди фаталното решение. Според разследващи той опитал да се самоубие по семейни причини. Имал приятелка, но родителите му не я приемали. Преди съдбовната стъпка Бирхан не е оставил прощално писмо. Плевенските полицаи иззели за експертизи незаконния 9-милиметров газов пистолет, който не бил регистриран.

related

Регионални 6979179106341249433

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item