stoineff

Отново трагедия по празниците - Димитър Тегов и Траянка Гавраилова са загинали в свирепа катастрофа край Сандански

Траянка Гаврилова и годеникът и Димитър Тегов са двама от четириимата загинали в свирепата катастрофа, станала към 10 часа край Сандански.

Траянка Гаврилова и годеникът и Димитър Тегов са двама от четириимата загинали в свирепата катастрофа, станала към 10 часа край Сандански.


Димитър и Траянка направили годеж на Коледа миналата година - 25 декември 2013 г. Кроели планове да се оженят.

Митко завършил Техническия университет в София, специалност "Инженерен дизайн". Траянка пък учела в Лесотехническия университет, специалност "Технология на дървесината".

Край мотел "Мамин Кольо" до Сандански е възникнал тежък пътен инцидетн при който са загинали четирима души съобщава от ОД на МВР в Благоевград.
Днес на Главен път Е-79, на км 419 при жп прелез в района на Сандански. На завой от пътното платно лек автомобил „Пасат”, движещ се в посока от София към Сандански, се завърта, навлиза в насрещното платно за движение, блъска се в джип „Мицубиши Паджеро”, движещ се от Сандански към София, след което се блъска в еластична ограда и се преобръща извън пътното платно.

Вследствие на инцидента са загинали: Д.Т. (28 г.) от град Петрич, С.Т. (25 г.) от град Петрич, С.Ч. (26 г.) от село Яворница и Т.Г. (26 г.) от село Яворница, всички пътуващи в лекия автомобил „Пасат”.

На Велика събота Петрич потъна в траур. Черната прокоба, белязала Великден, и тази година взе своите жертви. Пак на Великден шестима младежи от Симеоновград загинаха през 2011 година.

Вижте още: Как да процедираме като пострадаме при катастрофа

related

Регионални 5098725556368784347

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item