stoineff

Пиян младеж уби приятелката си в тежка катастрофа в Перник




Габриела Христова от Перник на 18 години е загинала в ужасна катастрофа вчера сутринта. ОД на МВР Перник потвърди новината за инцидента.
ПТП - то е възникнало около 6: 30 ч. на улица "Протожерица" в миньорския град.

Лек автомобил "Фолксваген Голф" е самокатастрофирал, като се е ударил в крайпътно дърво. В колата са се возили Габриела и неин приятел. И двамата са на 18 години. Момчето е управлявало автомобила. Това съобщава местният сайт "За Перник".

На място е пристигнал екип на "Спешна помощ" и полицията. На шофьора му е взета кръвна проба и му е направен тест за наличие на алкохол. Дрегерът е отчел 1,04 промила алкохол в кръвта. По случая е образувано досъдебно производство.
След инцидента момичето е транспортирано в МБАЛ "Рахила Ангелова", където докторите са се борили за живота му до последно, но около 9 часа девойката е починала.

Габриела учи в гимназията по икономика в Перник.
Запознати казаха, че количеството на алкохол отчетено в младежа е по - малко от рисковите норми.
Шофьорът на "Голф"-а не е имал шофьорска книжка, допълва информацията БТА.

Жителите на квартал "Ралица", където е станала катастрофата са потресени от случилото се. Двамата не са били гаджета, а само приятели, казаха хора от квартала пред "За Перник". Злополучният "Голф" се е движил със 120 километра в час по павираната улица "Протожерица", допълниха още хората. Вероятно колата е поднесла от високата скорост.

Още по темата: Юридическа защита на пострадали при ПТП


related

Перник 2107243020281974550

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item