stoineff

По-добре вафла отколкото кифла

kifla-silikonka-mol-girl

Уффф.. отново е сутрин. отново стана в 11. и 30... Погледна статуса си от снощи ... с тези намачкани чаршафи сигурно има 1000 лайка. 

Ще питам милото дали мога да си купя онзи чанта на Вютон - си помисли тя ... :"Мол дал, мол взел"...  Моя мил мечо... пак е отишъл да работи...

Спомените, които нахлуха в русата главица обаче  не се нравеха на момичето. Първото нещо което и създаде дискомфорт, беше сравнението на филията с лютеница и сирене на баба (ама истинско) и онези охлюви по Бургундски, които и се наложи да яде вчера (как може да ги ядат французите тези пълзящи животни). Не предлагат нормална храна в тези ресторанти. 

Това беше само началото на една ретроспекция, която беше абсолютно невъзможна за асимилиране от 22 годишната госпожица. 

Лютеницата я отведе в далечната 2008 - ма година.Спомни си първия път, когато го направи. Абсолютен провал. Греда!  Беше 14 годишна и в нейния клас само тя не беше правила секс, а това беше срамно. В цяла "Обеля", срамната и тайна се носеше от уста на уста. Тя беше девствена. Беше бъркала в гащите на едно момче от 9 -ти клас, но това нито една от приятелките и не искаше да го признае като успех.

Не, че имаше много приятелки.  Зад гърба и всички викаха : "Тая пъпчивата ... `се едно са я целили с кайма - отварат е тая пача"... и подобни. 

А по телевизора се разхождаха красиви момичета и всички искаха да са като тях. 

 ...

Баща и твърдеше, че я е направил след гола на Печков срещу Германия през 1994 г.и дори, че плешив е радвал и радва все още България. Така освен за лютеница в главицата и закръжаха и мислите за футболисти. Футболистите бяха обичани. Обичани от всички също като красивите момичета от телевизора. 

Все пак тя успя.  Успя да  накара баща си да продаде и трите крави и да я заведе при доктор Пенчев. "Благодаря Ви, доктор Пенчев".

С това изречение започна промяната в живота и. Задните седалки на  Москвичите са превърнаха във такива на "Волга", а тези от  "Волгата" в такива на "Бентли". 

Сами разбирате, че на беше никак лесно за това момиче да схване логиката и връзка, която караше хората да наричат единия дебелак - "пухкав мечо", а другия дебелак - "гадна свиня", но пък тя беше адаптивна. 

 Една вечер, когато майка и се прибра от шивашкия цех след 17 часов работен ден тя събра смелост и попита: "Мамо, какво е разликата между мъжете?". 

... Бум, бум потропа се на вратата -  което я откъсна от спомените и - беше милото. Тази вечер щяха да ходят на "Навуходоносор" от Верди. Дано е по - добре от охлювите. Ще напиша във Фейса, че излизам. 

Милооо, искам първо на молллл... 

related

Забавление 6145076256980865940

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item