stoineff

Покер лига в България - защо не?

poker league


В последните няколко години покера в България придоби голяма популярност. Както всяка хазартна игра много хора се пристрастиха и започнаха да играят както онлайн така и офлайн.

 След като достъпа до Bettig сайтове беше ограничен със закон все повече фенове започнаха да играят в собствени лиги, първенства и клубове просто "за спорта" без комерсиална цел.

Андрей Иванов от София казва: "Винаги е имало големи букмейкрски компании и казина от България и цял свят, които се опитват да осребряват нашето хоби и да печелят пари от това, така че ние решихме да започнем наша собствена покер лига, в която да играем без такси и комисионни. Естествено за сега не събираме нито такси, дори и не плащаме членски внос, за да нямаме проблеми с комисията по хазарта"

"Нашата цел е да отправим послание, към всички, които обичат покера, че той е спорт, който може да носи удоволствие"

"Съберете се купете си бира и поиграйте. За момнта нашата организация не е официална, но пък в Европа все повече хора започват де се организират, като събират символичен вход из различните клубове, които натрупват единен награден фонд, който се печели веднъж годишно. Наша цел е в даден момент това да се случи и в България."

Идеята, за спортна лига по покер в България не е нова, но на аматьорско ниво за сега няма такава. Много българи и европейци се запалиха по играта след огромните първоначални бонуси, които раздават повечето букмейкъри (обикновено 100% от първоначалния депозит - ако депозирате в акаунта си 100 лв. получавате автоматично още 100 лв. бонус)




related

Спорт 5901784220539408493

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item