stoineff

Пребиха Антон Гинев в ефир. Мамел хора за работа в чужбинаРепортерка на Нова телевизия случайно стана свидетел на побой, по време на репортаж, свързан със съвсем друг случай. 

Камерата, придружаваща Олга Василев, засне как група измамени мъже бият посред нощ посредник за работа в чужбина.

Мелето "блесна" с всички техники на уличния боен стил "караминьол" - юмруци, колена в главата, подсечки, дърпане и късане на дрехи, псувни, закани и... крещяща с цяло гърло жена около купчината с озверели мъже.

И двете страни в сблъсъка намериха време и сили да се изкажат пред телевизията. "А, вие откъде се появихте, супер", зарадваха се нападателите, които всъщност са потърпевши от посредника. Те обясниха, че са напуснали работата си, за да заминат в чужбина, но вместо това загубили по 1200 лева. "Това не е побой, ние просто си искаме парите", обявиха те. Посредникът Антон Гинев пък призна, че има договор с всеки един от тях, но фирмата му няма вина, тъй като контрактите са изтекли.

Среднощната саморазправа приключи едва след намесата на полицията.

related

новини бг 4869689484378508670

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item