stoineff

Валентин Георгиев, приятелят на изчезналата красавица Валя вярва, че е жива


Валентина иванова


Красивата медицинска сестра Валентина Иванова, която изчезна на 15 април тази година в района на пристанището на Бургас, все още не е открита.

 Въпреки че официалната версия на полицията е самоубийство, криминалистите са претърсвали кораби и са разпитвали моряци, пише "Труд".
Близките на Валя стоят затворени в двуетажната къща на ул. "Ружа" в кв. "Лозово" и продължават да чакат някаква вест. Майката, която работи в Австрия, също си е дошла. Жената не спира да плаче и да чака детето си.


Отиваме в магазина и вместо с поздрави за Великден, съседите ме питат: Има ли нещо ново за момичето?, разказва кметската наместничка на квартала Недка Стайкова.


Полицаиет са прегледали всички камери в Борисовата градина. На един от записите се виждало как момичето оставя дрехите и чантата си и скача в морето. На същото място са открити вещите й и мобилния й телефон. В чантата били личните й документи и портмонето й с 20 лева вътре.

Криминалистите питали по всички кораби, които били на рейд, и на кейовите места, за да намерят някаква следа. Предполагали, че моряци може да са спасили медицинската сестра или пък тя да е инсценирала самоубийство, за да се скрие на някой морски съд.

Търсили са от Бургас до Созопол на юг и до Слънчев бряг на север, така чухме, казва наместничката. До момента издирванията са безрезултатни.

Валентин Георгиев, приятелят на изчезналата красавица Валя, разпространи днес трогателно писмо до любимата си. Той продължава да я издирва и вярва, че тя все още е жива.

„И небето заплака в този тъжен ден... за мен, за роднините на Валя и за всички хора които я познават и обичат. Дали това са капки дъжд или сълзите който сме пролели от мъка и надежда да се върнеш пак при нас. Обичаме те силно, сърцата ни се късат, докато часовете вървят ли вървят бавно и мъчително в нощта и тъмният ден до мига, в който ще мога да те прегърна и целуна. Моля се да си силна където и да си. Не си сама ние всички сме с теб”, пише Валентин Георгиев на стената си във Фейсбук.

Вчера той разпространи снимка на Валя с текст на английски, че тя продължава да се издирва и моли всеки, който има информация за нея, да помогне.





Сестрата на Валентин – Мария Георгиева също не вярва във версията, че Валя се е самоубила:


„Тя ще си дойде, батко, тя е нашето слънце, ще дойде. Батко, прости ми, че днес не мога да съм до теб, но повярвай ми, че духом и мислено съм застанала плътно до рамото ти. Няма да те оставя. Няма да се предадем, ще я търсим, ще я викаме и тя ще се върне. Вярвам адски силно, че тя ще дойде. Вярвам, обичам ви”, пише Мария Георгиева.


Колегите на Валентин също издирват денонощно момичето. Те са направили проверка и в квартал „Победа” в Бургас по сигнал, че Валя е била забелязана там. Информацията обаче се е оказала невярна

related

новини 845292089721312071

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item