stoineff

Запалиха мерцедеса на Гочо - един от най - верните хора на Митьо Очите


Мерцедеса на един от лейтенантите на несебърския бизнесмен Димитър Желязков – Очите – Гочо Карагочев пламна на Великден.

 Луксозното водило  било  пред вх. 3 на бл. 66 в комплекс "Меден рудник".
Сигналът за пожара е подаден в полицията в 23,20 часа. Огънят обхванал цялата кола, а напълно обгорели са предния ляв калник, част от арматурно табло и част от багажно отделение.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци, съобщава "Флагман". При извършения оглед е намерено и иззето парче плат с мирис на петролен продукт, намиращо върху тавана на автомобила. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване от служители на Четвърто Районно управление "Полиция" - Бургас. Самият Гочо Карагочев нямал никаква идея откъде идва сплашването, разказаха криминалисти.

Гочо Карагочев е известен в кримисредите, арестуван е нееднократно. Той се прочу като човек на Митьо Очите през февруари 2004 г., когато заедно бяха арестувани на автомагистрала “Тракия” близо до “Църна маца”. Тогава у тях бяха открити незаконно оръжие и боеприпаси - пистолет и пълнител с 4 патрона. За това те получиха условни присъди.

related

новини бг 4704949337380270179

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item