stoineff

12 годишен спечели конкурса аз съм репортер12-годишният Кристиян Стефанов е победител в конкурса за малки журналисти "Аз съм репортер" на Газпром.


Талантливото хлапе ще гледа финала на УЕФА Шампионска Лига на живо в Лисабон

Статия посветена на феър плея във футбола донесе голямата награда на малкия Кристиян. Невръстният журналист заминава заедно с децата на Левски за Лисабон,
където ще отразява на живо събитията и емоциите около участието на Левски във "ФУТБОЛ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО". Кристиян ще е натоварен с тежката задача да подготвя материалите си "на терен" и обективно, съвсем като професионален репортер. 12-годишният младеж е голям почитател на футбола:
"Ужасно развълнуван съм, че ще гледам на живо финала на Шампионска Лига. Това е сбъдната мечта, аз съм страхотен фен на испанските грандове!", сподели развълнуваният късметлия.
Победителите от конкурса, от всички страни участнички, ще формират Детския Международен Пресцентър "ФУТБОЛ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО".
Най-добрият от тях ще получи възможността да стане известен по целия свят - той ще бъде избран на 24 май, а неговата статия ще бъде публикувана на страниците на водещи международни медии.

ФУТБОЛ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО ще се проведе в Лисабон между 23-25 май, заедно с финала на УЕФА Шампионска лига 2014. Събитието ще е под егидата на световната футболна звезда Франц Бекенбауер
За вора поредна година деца на ПФК Лески представя България в международния социален проект, който е част от социалната програма „Газпром за деца“.
Миналата година малките футболисти бяха водени от Елин Топузаков и видяха на живо как Байерн Мюнхен надви Борусия Дортмунд на „Уембли“.
Представителят на малките левскари, 12-годишният Алекс Николов, развя българското знаме пред другите страни-участнички и се качи на една сцена с Франц Бекенбауер

related

Спорт 595379055811796005

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item