stoineff

Форум, на който водещи интериорни дизайнери ще обсъдят тенденциите в бранша

интериорен дизайн


На 20 май, вторник, от 14ч. в бизнес център хотел и СПА „Земята и хората“, Асоциация на интериорните дизайнери в България организира дискусионен форум, на който водещи интериорни дизайнери ще обсъдят тенденциите в бранша. 

Поканата е отправена към всички настоящи и бъдещи творци в интериорния дизайн, студенти и професионалисти, за които е важно да следват световните тенденции и да са част от професионалното общество.

„Творчески предизвикателства в изграждане на хотелски интериор“ ще е темата на специален гост от Ню Йорк - Наталия Тодорова. Българката е главен интериорен дизайнер в американската компания Gwathmey Siegel Kaufman & Associates Architects LLC. Работила е по проекти на хотелско обзавеждане за луксозни хотелски вериги като Wyndham hotel, Hilton Garden Inn, Madison Beach Hotel.

„Easy Living – лесен начин на живот!“ - реализирани проекти в България и остров Миконос ще представи Александър Георгиев. Завършил през 2007 école nationale supérieure d'architecture de toulouse – extérieur & intérieur, практикувал в Толуза for showroom of KARTEL, Берлин съвместнно с Alex Schaefer at BerlinRodeo, Атина, Миконос, Мадрид.

„Интериорният дизайн може да бъде дълъг, емоционален и вдъхновяващ процес. Може да бъде и бързо отиграване на вече отработени схеми и решения.“ - споделят от интериорно студио Фимера. Дизайнерите ще презентират последните си три реализации.

Основна цел на уършопа са дискусии за същинския процес на работа в професията интериорен дизайнер - какви са световните тенденции и развитието на пазара в България.


Мисията на Асоциация на интериорните дизайнери в България, е да събере на едно място интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната и чужбина и да се изгради жива връзка между тях и всички, които имат нужда от знанията и уменията им. Вече трета година АИДБ работи в тази насока и с предстоящото събитие има за цел да даде възможност на гостите да обменят опит и идеи по между си. По време на дискусията ще се представят Борса за матраци ВИТ, които събират водещите марки матраци на едно място и фирма Edilkamin. С над 51 годишен опит, Edilkamin е лидер в производството на отоплителни уреди
в цяла Европа. Марката съчетава съвременни технологии и красиви дизайнерски решения за отопление.

Уъркшопът е поредното от серия събития, с които бизнес център хотел и СПА „Земята и хората“ успешно се позиционира като място за специални събития и творческа атмосфера. Партньор на събитието е винарска изба Меди Валей. С вината от реколта 2010 новият и амбициозен екип на МЕДИ ВАЛЕЙ, започва реализирането на новата концепция на винарната, чиято цел е да я превърне в перлата на българския югозапад. Пътят към целта е създаването на интересни, богати, специфични тероарни вина със собствен стил и уникален характер, направени от специално селектирано за всеки сорт и тип вино грозде в оптимална зрялост.


related

София 393260247708572631

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item