stoineff

Дрехата е красива, когато се носи в подходящия случай


Дрехите освен, че е добре да подхождат на фигурата ви, е хубаво да са от материи и цветове, които ви карат да се чувстват добре в тях, тоест да влияят добре на настроението и самочувствието ви.

 Няма значение дали сте планирали да ходите на пикник, ще си стоите цял ден у дома, ще подремнете или само ще отскочите до съседите. Никога не обличайте широки, провлачени или захабени дрехи. Ето няколко съвета за това какви дрехи би било добре да имате на разположение за всеки случай.

Облеклото, което се носи сутрин вкъщи, обикновено по-малко се влияе от модата. Това са пеньоарите и домашните рокли. Те е добре преди всичко да създават комфорт, лесно да се перат и да са бързосъхнещи.

Сутрешно облекло могат да са и панталони с подходяща блуза, с различна ширина и дължина. Сутрин обикновено се носи и престилка – цяла, закопчаваща се отпред или на гърба, или с презрамки, дълга или къса, но непременно с големи джобове.. Домашното облекло, макар и от евтин плат, е добре да бъде кокетно. Не използвайте сутрин, старо или похабено облекло. Облеклото, с което отивате на работа или на пазар, се състои от цяла рокля, от пола и блуза, костюм и прочие. Най-практичното ежедневно облекло за всеки ден, особено през зимата, са полата и блузата. Към пола от вълнен плат могат да се носят различни блузи от плат, който издържа на пране. Върху блузата може да се носи жилетка от плата на полата или от текстил.

За всекидневно лятно облекло, най-подходящи са платовете, които не са разтегливи и не се замърсяват лесно.


Облеклото, което се носи при специални случаи – визити, ресторант, театър, концерт, бал, сватба и прочие е официално. То е по-луксозно и по-оригинално по модел и цвят, но все пак е съобразено с фигурата и възрастта. Важно е дали е за дневно или вечерно тържество или повод. Излишно е то да бъде претрупано от към украса, за да подчертае колко тържествено е за вас мероприятието. Колкото и в добра форма да считате, че сте, изберете тоалет, с който да не се набивате на очи.

По отношение на вечерното официално облекло можете да бъдете по-дръзки и да използвате повече фантазия, но все пак избягвайте кича. Като допълнение към официалното облекло за всички случаи са необходими аксесоари – чанти, ръкавици, шалчета, разноцветни коланчета, якички и бижута. При избора и съчетаването им е добре да се отдели достатъчно време и да се вложи много вкус, защото и най-интелигентния тоалет може да загуби от стойността си, ако е допълнен с неподходящ аксесоар.

related

Стоки и услуги 772288900867356545

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item