stoineff

Мъж помля три автомобила и себе си в зверска катастрофа. Над два часа пожарникари опитват да извадят разчленения труп от колата

катастрофа БМВ

BMW катастрофирало жестоко помитайки "Фолксваген голф", в който се удря отзад.

 При жестокият удар немското возило е излетяло в насрещното пътно платно, ударило е "Рено" след което се е забило в крайпътно дърво. Това е станало около 17.30 часа на Пазарджишко шосе.
BMW
БМВ -то предизвикало катастрофата

По първоначални данни мъжа, който е загинал е бил именно в БМВ - то. Според агенция БЛИЦ трупа цели два чеса пожарникари са опитвали да извдят трупа от немската машина. В момента хора на Гражданска защита режат ламарините, за да извадят жертвата от адското меле. Пътят Пловдив-Пазарджик продължава да е затворен за движение, минава се през обходен маршрут през село Цалапица.

"Беше страшно, за първи път виждаме кола така да се е усукала около дърво, като змия", разказва БЛИЦ, цитирайки очевидци, които са минали по пътя малко след 17.30 часа. Минути преди това е станала катастрофата. Свидетелите разказват, че мъжът е буквално разчленен от силния удар.
Данните сочат, че в БМВ - то е загинала и жена, която към момента е с неустановена самоличност.

Още по темата: Юридическа защита на пострадали при ПТП


related

Пловдив 6006716567788341241

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item