stoineff

Загиналите в свирепата катастрофата с БМВ вчера, били добри хора



Загиналите в зловещата катастрофа вчера са Иван Георгиев на 46 години и Екатерина Никва - жената, с която живеел на семейни начала. 

Те живеели с децата си в село Пищигово, а Иван е бил международен шофьор.

И Иван, и Екатерина имали по един брак и развод зад гърба си. Събрали се да живеят заедно преди година. Гледали заедно сина на Иван и по-малкия син на Екатерина. Били двойка за пример, жената била винаги усмихната и лъчезарна. Въпреки че не била майка на по-голямото дете, всички се възхищавали на грижите, които полага за него и баща му, съобщава БЛИЦ.

Трагедията се разигра вчера на пътя Пловдив-Пазарджик. Мъжът и жената тръгнали към 14.30 часа от Пазарджик към Пловдив да вършат работа. На връщане след 17.30 часа стана адското меле, в което и двамата загинаха при челен удар в дърво.

Жалко, голяма драма, синът на Иван приема много тежко случилото се, не знаем как ще се оправи това момче, споделиха съседи на загиналата двойка.

related

новини бг 6595610602994466220

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item