stoineff

Руски депутат е обвинен в изнасилване на над 30 деца

ruski-deputat


Следствените власти в Русия са повдигнали обвинение срещу депутата от Брянск Никифор Жуков с формулировката "212 престъпления против неприкосновеността на непълнолетни”. 

Това стана ясно от публикувано официално съобщение на сайта на Руската следствена служба, цитирано от lenta.ru.

Според следователите, Жуков е замесен в 17 случая на изнасилване на деца под 14 години, сред които има и групово сношение. Той е използвал систематично и алкохол, за да постигне целите си.

Установено е, че от юли 2007 година до май 2013 година на територията на три района на Брянска област от неговите сексуални нападения са пострадали 30 ученички на възраст от 11 до 17 години.

Схемата, по която е действал депутатът е била една и съща – той се запознавал с момиченца от бедни семейства, предлагал им да ги повози на автомобила си, след отва ги откарвал на безлюдни места и ги изнасилвал.

Преди това Жуков предлагал на жертвите си от 500 до 1000 рубли и им забранявал да говорят за случилото се. На седем от момичетата, с които той имал редовни полови връзки, той редовно предлагал и алкохол, вероятно с цел да ги направи зависими и да постига по- лесно исканите действия.

Наложен е запор на имуществото на депутата – два автомобила, четири недвижими имота и два земеделски парцела, тъй като роднините на потърпевшите са предявили иск срещу него за обща сума от 20 милиона рубли.

related

Свят 1462113525667612576

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item