stoineff

Излязоха шокиращи подробности около насилването и убийството на 6 годишно момиченце

Убиецът Илия Илиев

Хората от Нови пазар - градче, разположено на 22 км източно от Шумен, като че са забравили за трагедията с 6-годишната Деничка Петрова.


Първокласничката беше изнасилена и убита 5 часа преди началото на ХХI в. - на 31 декември 2000 г. Тялото на момиченцето беше намерено на 5 януари 2001-а захвърлено в папура край Каспичан.

Към 19,30 ч на 31 декември близо да жп линията малката е била изнасилена, а за да прикрие престъплението, педофилът Илия Илиев я удушил.

След това 53-годишният Илиев се прибрал в къщата на приятеля си Шейтана на ул. “Цар Калоян” в Нови пазар, където се бил настанил временно, и седнал сам на масата. Там с бутилка вино посрещнал Нова година. Тази къща се намира на 300 м от жилището на Деничка.

Педофилът пресушавал шишето, докато родители, роднини и целият квартал обикаляли и търсели детето. Никой тази нощ не посрещал Нова година щастлив, а в това време Деничка е лежала мъртва, хвърлена в тръстиката.

Днес хората в градчето не искат да коментират трагедията. Някои са я забравили, други искат да я забравят.


Педофилът убиец получи доживотна присъда без право на замяна. Делото се гледа при изключителни мерки за сигурност, за да не се стигне до саморазправа. Процесът беше при закрити врата. В залата бяха допуснати само 30-годишната майка Елена Петрова и 33-годишният баща Пламен Петров.

В Нови пазар върви слух, че той не е жив - бил се обесил или са го убили затворници.
От затвора отрекоха това. Потвърждават, че той има над 300 жалби до всички институции. Едната е, че вратата на единичната му килия била къса и ставало течение - да я удължат.
Убитата първокласничка


related

новини бг 2904247970239702484

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item