stoineff

Осъденият за убийството на Севилия - Антон Ангелов натопи приятелката си Янка

убиецът на янка


Последни новини. Основният подсъдим по делото за зловещото убийство на 19-годишната Севиля Райчева Антон Ангелов хвърли бомба, която може да обърне делото на финала на втора инстанция.

 На днешното заседание в Софийскит апелативен съд осъденият на 12 години затвор на първа инстанция Антон обясни, че не той, а другата подсъдима за убийството Янка Младенова е заклала Севиля.
Именно Янка пък бе пусната от зандана от първоинстанционните магистрати.



Осъденият за зверството Антон Ангелов: Бях в тоалетната, а като се върнах двете момичета се боричкаха

За първи път днес Антон се реши да даде обяснения пред съда. Той разказа, че Янка го запознала със Севилия, двамата се харесвали и 2-3 месеца преди да бъде убита те започнали да излизат. На 18 май 2011 г той отишъл до дома на Севиля, за да я покани на кафе, но вратата му била отворена от Янка, която отказала да го пусне вътре. После обаче врата била отворена от самата Севиля, която се съгласила да излезе. Пред блока ги чакали и приятели. „Докато Севиля се обличаше, аз реших да запаля една цигара, след това влязох в банята да се измия и в момента, в който излязох от банята, видях Янка да се боричка със Севиля. Първоначално не видях нож, помислих си, че се бият с голи ръце, но когато приближих видях в ръцете на Янка нож. Когато се опитах да ги разтърва Янка ме прободе в ръката. Заболя ме много. От стреса нямам много спомени, но си спомням, че Севиля плачеше, а Янка й нанасяше удари с малък нож", разказа пред съда Антон.

Според прокуратурата Антон и Янка са убили Севиля за 10 грама злато, което било на родителите й. След аутопсията по тялото на момичето били открити над 40 прободни рани с нож по лицето, шията, гърдите, корема, ръцете, като са били разкъснати устната, гръдната и коремната кухини. Според експертите Севилия е издъхнала в страшни мъки, давела се е със собствената си кръв.

По искане на нейните адвокати на днешното заседание бе разпитана и почернената майка на убитото момиче Мария Кранова. Тя отново заяви, че не е харесвала Янка и е предупреждавала дъщеря си да не общува с нея, тъй като била агресивна. През сълзи майката разказа, че и дъщеря й се притеснявала от Янка.

related

новини 8803436174489285321

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item