stoineff

Борисов поздрави Станишев за позицията

В интервю от Вашингтон Бойко Борисов поздрави Сергей Станишев за позицията, с която лидерът на червените излезе днес.

 Поздравявам Станишев за смелата позиция и за това, че призна загубите от изборите и като един истински демократ счете, че народният вот е най-важен и трябва да се проведат предсрочни избори. 

bojko-borisov - Станишев

„Кой да е председател на БСП, не решаваме ние, това си е работа на БСП и както винаги съм заявявал аз не се меся в работата на другите партии. Оттук нататък следват чисто прагматични неща, технологични срокове, консултации при президента и както виждате нито злорадствам, нито се радвам, защото финансово-икономическото състояние на страната е катастрофа”, допълни още Борисов.

"Не само резултатите от изборите са такива, а пък в подкрепа на моите думи дойде и връщането от Европейската комисия (ЕК), пореден шамар за това управление, съответно договор за следващия програмен период, нещо изключително важно. Като прибавим и провала по „Южен поток”, като прибавим и всички останали неща, трябва много внимателно отговорните партии да проведем дебат по датата на изборите, разбира се, това ще го реши президентът, не ние. След това трябва да се помисли как бихме могли през тези един - два месеца работа на служебното правителство, то да бъде подкрепяно, за да започне незабавните реформи, които за втори път в една седмица ЕК казва, че трябва да бъдат направени. Аз винаги съм казвал, че в ЕК тези писма, тези доклади ги пишат експерти, не ги пишат политически лица. Те ни дават насоките и програмата какво трябва да се направи през този период”, лидерът на ПП ГЕРБ.

related

Политика 7871165575887889600

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item