stoineff

Бареков: Позицията на Станишев за избори през юли е идиотска

Г-н Станишев прави българския народ заложник на провалената си кариера и силното си его. Надявам се партията БСП да внесе мъничко разум и да овладее изключителните глупости, които прави нейният лидер.

barekov
 Избори през юли са технологично невъзможни и обслужват единствено интересите на ГЕРБ и ДПС. Това е позицията на лидера на „България без цензура“ Николай Бареков по повод речта на Сергей Станишев и искането за парламентарни избори през юли.

„България без цензура“ предложи дата през октомври. Готови сме на компромис и за провеждане на избори в края на септември или началото на октомври, както предположи президентът. За целта трябва партиите, членуващи в Европарламента, да се съберем, преди да е разтурен българският парламент, и да обявим обща дата за предсрочни избори“, заяви той.

„Още веднъж завявам, че позицията на Станишев за избори през юли е идиотска, непремислена и изцяло обслужваща Бойко Борисов. Нека да помислим и за българския народ, който заслужава да чуе нашите тези и управленски мерки в предизборната кампания и който традиционно в края на юли и началото на август или е в отпуск, или е на полето при земеделската продукция, или работи на морето“, изтъква Бареков.

related

Политика 1198698426803016318

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item