stoineff

Борисов за Иво Инджев: "Това само идиот може да го каже"

Иво Инджев първо да си каже агентурното име. Това, което той твърди в поредната си книга на мой гръб, са идиотски твърдения. Това само идиот може да го каже! Това заяви в интервю по телефона за Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.




„Единствените, които не сме правили коалиция с никого, сме ние от ГЕРБ. Върнете се 10 години назад и вижте всичките тези как винаги са говорили – днес ще направя коалиция с тоя, с оня. За 15 години нищо не се е случило!“, коментира още Борисов.

Помолен да коментира подозренията за готвено покушение срещу Делян Пеевски, той каза: „Зарадвах се, че са хванали убийците. Докато се върна от Америка, те ги пуснали. Все пак става дума за поръчково убийство, не за пазаруване от плод-зеленчука“.

„Ако има трима души, които са подготвили убийството на евродепутат, може ли да ги пуснат след един ден? Като няма доказателства, ще ги следят – седмица, месец, два, докато ги хванат с доказателства. Не ме интересува в какви отношения са Делян Пеевски и Цветан Василев. Интересува ме каква е неустойката по „Южен поток“, коментира още лидерът на ГЕРБ.

„Опитват ли да се сближат с вас Пеевски и неговите медии и ще се възползвате ли от новия медиен тон?“, попита Ани Цолова.

„Аз никога не казвам, на никоя медия кога и какво да пише за мен. Вие двамата не помните ли как подскачахте, когато твърдяха, че сте мои журналисти, а вие се стараехте по всякакъв начин да докажете, че не сте“, отговори Бойко Борисов.

„За моите избиратели ще кажа – нямам никакви отношения с Пеевски и ДПС. А вие не ме питате каквото трябва, а каквото са ви казали да ми задавате“, ядоса се Борисов.

Запитан как ще коментира твърдението, че и срещу него е имало готвено покушение, той отговори: „Това съм го коментирал десетки пъти. Извикайте някой от МВР той да го коментира. А във вашето студио ще дойда, ама „друг път“. Когато престанете да ми задавате продиктувани въпроси“.

related

Политика 9206934123790789618

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item