stoineff

Две момичета на 12 накълцали брутално своя приятелка за да се издигнат в очите на демона Slenderman

Две 12-годишни момичета примамили и опитали да убият тяхна приятелка, за да угодят на фантастична фигура, за която научили онлайн, съобщава "Индипендънт".

 Прокурори твърдят, че децата от американския щат Уисконсин 19 пъти намушкали 12-годишното дете и почти го убили. След това го оставили в гората.


И двете момичета са обвинени като възрастни с първа степен опит за убийство в понеделник. Всяка от тях може да бъде осъдена на 60-години затвор. Според наказателната жалба децата са планирали убийството в продължение на месеци. Демоничните действия те предприели в събота сутринта след парти с преспиване.

Eдното момиче споделя пред детектив, че те нашумкали момичето, за да се издигнат в очите на митологичния демон Slenderman. За него те научили от сайта Creepypasta, пълен с легенди и истории на ужасите.

"Приемам, че те са много малки, но това е невероятно  брутално", споделя комисар Кърт Томас Пийпър.

В събота жертвата била поканена да прекара нощта в дома на едното момиче. Двете я примамили в гора, намушкали я 19 пъти, включително един път близо до артерия, след което я оставили, смятайки, че е мъртва. Случайно оттам минал велосипедист, който видял момичето и то било откарано в болница.


"Това трябва да бъде тревожен сигнал за родителите, те трябва да ограничават и контролират използването на интернет от децата им", заяви Ръсел Джак, шеф на полицията в град Уокеша.

related

Свят 2426488987496143575

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item