stoineff

МВР осуети атентат срещу Делян Пеевски

Атентат срещу депутата от ДПС Делян Пеевски е осуетен след акция на МВР. В ареста са трима души, които е трябвало да извършат покушението, съобщи БТА.

 Красимир Методиев, Георги Христов и Венцислав Върбанов са обвинени в подготовка за убийството на Пеевски, разкри БНР, като се позова на източници от държавното обвинение. 


"Образувано е досъдебно производство за престъпление против личността. Задържаните са четирима, но на трима от тях са повдигнати обвинения", потвърдиха от прокуратурата. Банкерът Цветан Василев се проверява като поръчител на покушението, обяви по обяд БНР, но по-късно отрече версията.

"Има напрежение между г-н Василев и г-н Пеевски", заяви пък изпълнителният директор на КТБ Георги Христов. Според него фирми, близки до депутата, не си погасяват заемите към банката. "Нито аз, нито моето семейство имаме необслужвани кредити в КТБ", контрира Пеевски и поиска извинение.
Копирано от standartnews.com

related

Политика 1910635856289442283

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item