stoineff

В неделя е погребението на собстевника на "Найт флайт" - Косьо Александров

Последни новини. Погребението на бизнесмена Константин Александров, който загина при нелеп инцидент в Анталия, ще бъде в неделя.

 Това съобщава един от най-близките му приятели и негов съдружник Петко Димитров.
Той разпространи днес през стената си във Фейсбук и съобщение от името на „Найт флайт” – заведението, в което двамата деляха собственост.

Константин Александров

„Приятели на Константин Александров, с прискърбие бихме искали да ви уведомим, че в неделя ще се сбогуваме с нашия непрежалим приятел и колега, който в разцвета на силите си, само на 43 години, ни напусна завинаги след трагичен инцидент. Опелото ще се състои 12 часа, на Централни софийски гробища.

За мъката, останала в сърцата,
За сълзите в нашите очи,
Не може лек да има на земята,
Дорде сме живи, ще скърбим!
Мъката ни е безкрайна, Косьо”, пишат неговите приятели.

Новината за смъртта на Константин Александров наистина потресе близките му. Бизнесменът заминал със съпругата си и двете деца за турския курорт Анталия на почивка. Докато се разхождал заедно с тях на кея, решил да им покаже нещо, подхлъзнал се и паднал. При падането си счупил черепа и гръбначния стълб. Всичко това се разиграло пред очите на двете деца на бизнесмена и съпругата му. Линейката дошла веднага и откарала Константин Александров в болница, но три дни той издъхнал от нараняванията си, без да излезе от комата

related

новини бг 5781215315903056794

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item