stoineff

Жестоко отвличане и изнасилване на 15 годишна потресе Дупница

Жестоко изнасилване на 15-годишно момиче потресе жителите на кв. „Гиздава махала“ в Дупница. 18-годишният Иван Янков в продължение на няколко часа изнасилвал и се гаврил с 15-годишната Д.Ч. Той харесвал момичето, но тя отхвърлила ласките му. За „наказание“ била изнасилена.
отвлечена и изнасилена

В петък вечерта непълнолетното момиче било на дискотека в квартала. Иван с двама свои приятели издебнали да излезе от дискотеката, грабнали я и я натикали в автомобил, с който я закарали в местността Вангелова чешма извън Дупница, съобщава Struma.bg. Там завързали момичето и 18-годишният нерез се гаврил с нея в продължение на няколко часа, за да докаже, че ще е негова въпреки отказа й.

След това развързал момичето и я върнал в града, като я оставил безпомощна близо до дискотеката, откъдето я отвлякъл. Съкварталци видели безпомощното момиче, извикали родителите й и позвънили на тел. 112. Момичето веднага било прието в шок в Спешния център и настанено в болницата в Дупница.

Насилникът бил задържан малко по-късно. Жителите в квартала са настръхнали срещу него, който е в ареста за 72 часа. Две патрулки обикалят из ромския квартал, за да предотвратят разгарянето на вендета

related

Регионални 5720844074863973717

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item