stoineff

Помияри нахапаха 3 годишно дете

Глутница помияри нахапаха жестоко 3-годишно дете. 

Инцидентът е станал в софийския квартал "Младост" на поляна, посещавана от много семейства с деца, съобщи Нова телевизия. За щастие животът на момченцето е вън от опасност, но тревогата на местните жители е много голяма.
помияри
Според "Екоравновесие" най-вероятно кучетата са от съседни квартали.
Вчера след обяд, докато родителите на Наско го разхождат в парка пред Община "Младост", детето се затичва към тревните площи. Там попада на четириногите.

"В последния момент баща му видя кучето и докато извика, едното вече беше скочило върху него и го събори на земята. Изведнъж отнякъде изникнаха още две кучета и се нахвърлиха върху него", разказа майката на Наско.

Майките, които са всеки ден в парка, казват, че досега не е имало подобни инциденти. Няколкото бездомни кучета, които се навъртат около близкия до парка пазар, според местните, са дружелюбни. От "Екоравновесие” са идвали няколко пъти, но не са успели да открият агресивните четириноги.

related

София 4075088395083854349

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item