stoineff

Отново брутално групово изнасилване. Заляха жертвата с киселина

Нов ужас с жестоко групово изнасилване в Индия. Млада жена бе групово насилена и удушена, а главата и е залята с киселина, за да не може да бъде разпозната от полицията. Властите на реда сега се опитват да установят самоличността на жертвата, като смятат, че  е на около 22 години.
Шок и ужас


Тялото и бе намерено насред поле в Атпура, близо до град Барейли в събота. Лицето й е стопено от киселина и бензин – очевиден опит да се скрие нейната самоличност. Резултатите от аутопсията, обнародвани в понеделник, показаха, че жената е била нападната, принудена да пие киселина, след което удушена, съобщава „Прес Тръст от Индия“.

Нападението е извършено на около 100 километра от селището, в което миналата седмица бяха групово изнасилени и обесени две малки момичета. Зверството срещу тинейджърските стана причината за протести в Ню Делхи и други големи градове в Индия. То също напомни за ужасяващото групово изнасилване и убийство на студентка в автобус в Ню Длехи през 2012 г.

related

Свят 890950183741486741

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item