stoineff

Сергей Станишев е провел 20-минутно заседание с левите депутати в парламента.

Сергей Станишев е провел 20-минутно заседание с левите депутати в парламента. То е започнало малко след 08:40 и е завършило преди минути. 

Лидерът на БСП е обявил, че партията му отива на избори до края на годината и ще поискат да се въведе задължително гласуване, съобщи „24 часа“.

Новините, които той ще обяви след час на пресконференция в парламента, са изненадали народните представители. Според член на изпълнителното бюро решението и за двата хода е лично на Сергей Станишев и не е било обсъждано от ръководството на БСП.


Само няколко депутати са е осмелили да говорят след лидера си. Георги Кадиев е предупредил, че задължителният вот ще е пагубен за БСП. Освен, че ще срине резултатите, щял да настрои и малките националистически партии срещу червените, които ще предложат тази промяна в изборния кодекс.

Емил Райнов, който е бивш здравен министър в правителството на Сергей Станишев, предупредил, че с поставянето на хоризонт септември или октомври за избори, ще се демотивира цялата държавна администрация и тя ще престане да работи.

"Сергей се държи така, все едно, че депутатите са виновни за загубата на БСП на евровота. Пред нас все едно стоеше едно обидено на света дете", коментира участник в краткото, но съдържателно заседание в парламента.

В 10,30 започва пресконференцията на БСП, на която ще стане ясно каква точно е позицията на червените.

related

Политика 2159402499050059698

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item